Post by laposelftuwirk on Feb 22, 2022 19:30:20 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ až zkušenosti ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
Proč jse na mně kouká ten hacker xd Ne je tam fakt kamera nestahoval ryzikové a navíc je divné že hra chce přístup k médiím a k mikrofonu to není normální . Je mi 16 stáhl jsem si to jen tak z prdele jestli tam ten týpek je a fakt tam je a když zakrijete webkameru tak najednou Angela nic nedělá fakt testoval jsem to bez zakrnění webkamery dělám najednou to samé jako já . Kdo si myslí, že tam není ten hacker tak je tupec protože to tvrdí všichni !!!nestahovat!!!
Talking Angela Zábava yck
Chci, abyste mi řekli, proč je tato hra tak strašidelná? Hraju to asi tři roky, takže jsem nikdy neviděl Angelu podezřívavou, doporučuji vám, že je to velmi děsivé a dávám tomu dvě hvězdy, protože ji miluji, v této hře je všechno z té staré hry Angely, kterou ona je v Paříži Doporučuji vám, aby tato hra Angela in Paris strašila z Pákistánu
tato hra je tak děsivá, kterou jsem viděl na YouTube a Všichni na Youtube jsem viděl video a jmenuje se *Nehrajte Angelu na 3*, takže ano, proto je super děsivá 😨😨😨😨 a NEHRAJTE ANGELA VE 3😧, pokud hrajete Angelo, dostaneš kopačky a tak je jedno z mých dětí PRYČ 😭😭
ja skusim anglicki nanu mluvit
Talking Angela Entertainment qhp
Sorry nechci mluvit sprostě ale Přestaňte hejtovat tuto hru tato hra byla vyrobena pro děti, A ne pro nějaké s prominutím ko*oty kteří to furt komentují že má Angela kamery pokud to vidíte na YouTube tak oni tam do očí dají fotku
Jsou tam kamery v jejich očích jen tak jsem si ji vifotil a byltam černý muz
Díky všem dětem s bludy, které řekly, že "V JEJÍCH OČÍCH JE MUŽ!" 🙃. Nyní je většina funkcí hry pryč. Dokonce i funkce, kde můžete mluvit s Angelou.
Hned 2 den se to sekalo a same reklami tam byli
No tak sakra lidi......já vím jak se asi cítím ti co tam tu kamerku neviděli a jenom si to tady na tom zlost 😂ale už to že zš hra potřebuje přístup k našim médiím fotkám a galerii..... .už jenom to je prostě hodně podezřelé.....a pak tam tu kamerku tam fakticky má jen ji "logocky" nemůže vidět každej 💡 😂 a ti lidi co nevěří youtuberům ( upřímě....jsem jeden z nich👌) nějací youtubeři opravdu lžou ( -- teď tady pochopitelně nebudu dělat sponzory ) ale nějací youtubeři nekecaj .POZOR ❕
změnili aplikaci kvůli hloupým spolubydlícím.... aplikace byla dobrá, dokud se ppl nenudili a dělali věci upsm, Photoshop a vyděsili dítě, aby tomu uvěřilo. Měl jsem tuto hru, když jsem byl mladší a rád jsem ji hrál celou noc a den jsem nic neviděl, znovu jsem si to stáhl a nemohl jsi dělat nic z toho, na co jsi byl zvyklý, díky těm, kteří se krmili znuděnými nezralými "dospělými" venku, jdi žít a přestaň si dělat s dětmi nahoru... hm
Kdybybto bylo v čestině bylo by to lepší
Dobré jenze si snou nemozem pisat :-( Bez toho je to onicom.
SAKRA LIDI DĚLÁTE SI SRANDU!? MŮŽE MI NĚKDO VYSVĚTLIT PROČ ŠKODÍTE TÝ FIRMĚ ŽÁDNEJ VIRUS TAM NENÍ!!!! ANGELA NEMÁ V OČÍCH KAMERY, JE TO JENOM ANY BYLA ROZTOMILÁ!!!!
Hned po instalaci této hry jsem si zakryla kameru .A spustila jsem hru Angela a dala jsem rok 2008 a sem jí hned vyfotila potom sem už dvakrát bouchla a potom se na mě usmála a dala jsem jí drink začal mi brnět tablet hned jsem ji vypnula a odinstalovala ale žadného hekra jsem tam neviděla . Prosím nestahujte si tuhle hru je to vir!!!!Pozor na ní!!
a vubec nechapu proc tu kameru tam ma v tech oci
Zvažte prosím přidání dalších šatů, doplňků a nápojů pro Angelu. Do této hry stále hodně investuji, protože jsem měl spoustu zábavných vzpomínek na její hraní během mého dětství. Lidé by měli opravdu přestat věřit všemu, co vidí na internetu. Ne, tuto hru neřídí žádní hackeři a nezískávají informace od lidí. A ne, tuto hru nevytvořil ďábel. Než uvěříte věcem, které říkají cizí lidé z rozmaru, proveďte další průzkum.
Spousta lidí si myslí, že tato hra je strašidelná a je to úplně jiný příběh než film o postavách v Angele, které nejsou tolik jako ženy a muži.
Proč si s ní nejde psát, když ještě před tím to šlo?
Taky jsem o tom přemýšlel. Podívám se na google a vidím, že v jejích očích je muž a ten muž vypadá děsivě. Když se podívám na google, velmi jsem se bál vštípit Talking Angelu. Ale vštípil jsem My Talking Angela, ale nevím, jestli mi ta samá hra s Talking Angelou připadá v pořádku. Nejsem si jistý, jestli je to v pořádku pro vás. V My Talking Angela nevidím, že se nic děje. Je to v pořádku.
Melete tady kraviny ta hra je skvělá a mně se líbí nemám na tu hru zadrou stížnost a kdo furt říká že tam má kamery tak je magor a ko**t. Je to normální hra ne žádná vražda.
Bubbu – My Virtual Pet Cat Hygge zsx
Nestahovat mě tato hra zablokovala mobil Dávejte si POZOR!!! ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
Dobrá
Talking Angela Zabava tkj
Není špatné To, že už tu není chat, je hloupé. Ačkoli ppl říkají, že v jejích očích je obraz, nic jsem neviděl. 3 hvězdičky zasloužené.
Ahoj lidi poslechněte mě... (Angela v očích Kamery nemá....) A PŘESTAŇTE ŠKODIT TYHLE HŘE!!! FUNKCE CHATU BYLA ODEBRÁNA JE TO NUDA NEPOSLOUCHEJTE TY KOKOTOVI YOUTUBERY A TU HRU MAM 6 LET !!! ANI MY TALKING GINGER TOM BEN A ANGELA NEMAJI KAMERY!!! JE TO DOBRA HRA TAKZE??....NIC TAM NEVIDIM A NAVIC DELATE SI SRANDU NEJDRIM JAKO PRVNI TO NIKDO NAPSAL A PAK SE TO SIRILO A NIKDO O TOM VUBEC NEVITE JENOM NEKTERI SE OPICITE!!! KDYS JE TO KRÁTKÉ SLOVO TAK NIC O TOM NEVITE!!! Tak ahoj! Priste!
Lidi někoho neplašte nevím jestli to sleduje ale to sleduje v každých aplikacích. Ne že tam je vir ale sleduje říkal mi to kamarád co dělá školu kde se o tom mluví.
Ahoj, opravdu miluji ten starý, kde jsi mohl mluvit a psát věci s Angelou a mít ty zábavné otázky. Chybí mi možnost si skutečně promluvit s Angelou a přijít do hry a Angela říct Ahoj. Můžete to prosím vrátit?... hra už není tak zábavná, jako byla.
Opravdu nevím jestli stahovat nebo ne. Angelu sem měla dřív ale pak sem si ji odinstalovala kvůli té kameře. Nevim co si o ní mám myslet. Každý tady říká něco jiného....Ale jinak hra mi bavila
Lol
Kdysi jsem tuto hru miloval, když jsem byl mladší, ale to bylo kvůli funkci chatu. Nemá smysl, když s ní nemůžeme mluvit a nutit ji říkat věci. Cenzuruji to, protože jsem ji přiměl říct nějaké pikantní věci, když jsem byl mladší, ale nejlepší na tom byla funkce chatu. Teď můžeme jen koupit její pití a podívat se na ptáky. Je to jako smutné rande v baru bez řečí.
Myslím, že je to roztomilá hra, a když lidé na internetu řekli, že tam byl muž v oku, ale nemyslím si, že je to pravda, a jedna z dalších her mluví Ginger, něco jsem viděl, vyděsilo mě to, ale neudělal jsem to Na mluvícím Angeles nic nevidím, dávám tomu 3, protože jsem teď starší a opravdu to nehraju, ale jo
je to opravdu šílený a ta kamera tam opravdu je já se zeptala máš mě ráda a ona mi řekla něco anglicky vůbec sem jí nerozuměla tuhle hru bych nejradši zakázala a jak může být někdo tak úchylný?? nejhorší hra a taky brácha ji něco řek a ona zase něco mlela anglicky fakt hrůza opravdu stahovat ps: kameru tam má opravdu nestahovat😤😤😤