Post by laposelftuwirk on Feb 22, 2022 19:21:19 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snowball.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snowball.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara generator novca ▞▞▞
▞▞▞ Snowball.io 2022 version ▞▞▞
dobra igria
Bila je to sjajna igra do nedavne promjene ranga i nagrada. čini se da rang legende sada nema nagradu i dostupan je samo putem premium članstva?
Frustrirajuće. Poslije svake runde ima reklama i nikako ih se riješiti. Igra je također vrlo neumoljiva u turnirskom modu. kontrole za igru su vrlo teške.
Razgovarao sam o svim VOODOO igrama, ali ova jedina ima mala slova. Odlična igra za igranje, ali utišajte količinu oglasa. Manje nego inače, ali još uvijek puno. Ova igra dobiva 2 zvjezdice (i to nešto govori).
Yupiiiiiii
PRE DOBRA ANIMACIJA I PRE DOBRA IGRICA
Postoje dodaci po cijelom ekranu dok ste u igri, a vi dodirnete jedan u slučaju nesreće i to vas odvede u play store, a zatim se vratite natrag u igru i umrete. Vrlo užasan dizajn. Nikada neće igrati ili preuzeti ako je vaš dodatak ponovo ispunio igrice.
Odlična igra.👍
zabavno je petljati se s različitim imenima i skinovima. Sve što trebate učiniti je pomicati prstom po zaslonu i izbjegavati druge igrače dok ne dobijete veliku snježnu grudvu. onda baci na njih!!!!!!!!
Snowball.io Laga asrz
Ova igra je tako loša, ne samo da postoje bugovi zbog toga što su posljednji na platformi i igra se ne završava da vam daje mogućnost da pogledate oglas da se vratite u igru, ali kada igra završi, prisiljeni ste gledati oglas ovo igra je prepuna reklama pa ne mogu ni igrati a da me ne nervira nakon svake utakmice plus ne dobivam čak ni zvjezdice za osvajanje 1. mjesta u pola vremena, a ponekad jednostavno umrem nasumično i nije pošteno da Ai dobivaju Snowballs puno brže pa za sve ljudi vani NE!
Jako mi se sviđa igra, ali treba joj nešto više. Lako je pobijediti. Uglavnom, volim igru i volim je igrati kad mi je dosadno.😀
volim ovu igru. doslovno jedina zamjerka su svi oglasi. svaki. singl. krug. osim toga, rekviziti!
To je apsolutno NEVJEROJATNA igra! To je sjajna strateška igra koja omogućuje igraču da postavi ciljeve za postizanje sljedećeg ranga i pobjedu u igri. To je također nevjerojatna igra za igranje ako vam je potrebno da vrijeme brzo prođe. Lako bih ovo ocijenio s 5 zvjezdica u bilo kojem trenutku. Igra je također prilagođena djeci tako da se svatko može igrati.
dobro je i sve, ali problem je u grafiki postoji linija a pixals i da snježna gruda ima rupu kada je velika, ali ostalo je smeće ako imate neki problem sada sam napravio jednu zvjezdicu jer sam trebao dobiti zlato, dijamant, i grozna koža, a onda sada moram biti vip da bih to dobio, a vi obavite ažuriranje i još uvijek puno osoblja još uvijek nije u redu s igrom kakva je ova vrsta pomoći ako se slažete. 👿👿👿👿🙄🙄🙄
Ova igra je stvarno zabavna! Svatko može uživati, a oglasi nisu toliko neugodni. Različiti skinovi i igrači čine igru ugodnom, kao i karte. Vrlo brzo se slažete i s drugim igračima. Postoji mnogo načina za igranje i općenito, stvarno je zabavno.
Oglasi to ubijaju. Još jedna zabavna igra kojoj bih dao 4 da nije reklama. Ako ne izgubite odmah, morate pričekati nekoliko sekundi da izbacite jedan oglas, a zatim nekoliko sekundi za drugi. Neugodno u igrama tipa brzih utakmica koje mogu trajati samo 15-30 sekundi. I moram urediti da kažem da sad dobivam oglase gdje X niti ne radi... Dobri Bože.
savršena i zabavna jednostavna igra. Preporučam, obožavam ovakve .io igrice. to je moje mišljenje, naravno da ga ne moraš skidati. Samo ga preporučujem jer je prilično zabavno i jednostavno.
Ova igra je zabavna, sviđa mi se činjenica da možete odbiti ljude, nije najbolja igra na svijetu, ali nije najgora. Dobio sam ovo samo da vidim kako je bilo i eksperimentirao sam s njom, ne možete puno učiniti, ali je vrlo jednostavan koncept
Mrzio sam to što se zaustavlja u nasumičnom trenutku i onda gubim svaki put. žao mi je ali samo jedna zvijezda.
Vrlo uzbudljivo za igranje, ali možete li napraviti način niske kvalitete tako da manje kašnjenja molim i hvala vam
Vrlo zabavna igra koja izaziva ovisnost, ali treba poboljšanja. 1. Igra se ne bi trebala zatvoriti kada pritisnem tipku za povratak. Ne mogu se ni vratiti na to kad se ovo dogodi. Cijela stvar se ponovno pokreće. 2. Već nakon nekoliko dana postaje vidljivo da se igrate s botovima. Pristojan posao u skrivanju ovoga. Neznanje je blaženstvo, ali kad sam ga jednom shvatio, oduzelo mi je puno zabave. EDIT: Još uvijek niste riješili problem s tipkom za povratak. Ovo je neoprostivo i vrlo neugodno. -još jedna zvijezda. Ovo TREBA popraviti.
Idk sta misliti o ovome. Doista je zabavno, ali vam daje iluziju da igrate protiv stvarnih ljudi, kada su oni samo roboti. Znam jer sam stao usred utakmice, otišao i napravio nešto drugo, a kad sam se vratio, nastavilo se s mjesta gdje sam stao. Također, na mjestima gdje nemam vezu mogu igrati ovu igricu... ne zbraja se. Također ima previše dodataka, ali je stvarno zabavno. Igram ovu igru cijelo vrijeme.
Radi sa svim podacima i isključenim Wi-Fijem, što znači da se zapravo ne igrate ni s kim drugim. Nema izazova, pa nema zabave. Ako ipak uživate igrati ovu igru, isključite svoje podatke i wifi i nećete dobivati oglase.
To je najbolja igra. Oglas i igra su toliko različiti.Reklama nije tako dobra kao igra. Stvarno mislim da biste trebali isprobati ovu igru.
Lijepa je igra, ali dobio sam ovu igru prije mjesec dana i tri stručna skina su bila postignuće (ako dođete do određene razine, dobivate skinove) i sada je promijenio u morate ih kupiti! Radio sam mjesec dana da nabavite ove skinove i dobio sam 200 zvjezdica snižene, a onda su skinovi koštali novac, tako da sam bijesan! Bio sam tako sretan da moram platiti za njih!!!!😠
Igra je zabavna u svemu, ali morate učiniti da botovi manje napadaju igrača, a trebali biste dodati i online
Lažna igra za više igrača, ali zabavna. To nije online igra za više igrača, koliko sam primijetio. Imena vaših protivnika i njihova robotska strategija odaju da oni nisu stvarni. Ali svakako je zabavno oboriti protivnike s leda!
igra je pree kull
Ova igra je općenito dobra, ali mi se nekako ne sviđa zbog botova i previše grešaka zbog kojih možete pobijediti ili izgubiti, npr. ako padnem, daje mi 7 sekundi da pogledam oglas i oživim, ali problem je kada se to dogodi, još uvijek ste živ pa ako imaš sreće, možeš pobijediti ako se to dogodi
baš kao što mnogi drugi znaju da je ova igra zabavna, ali treba neko vrijeme da se napravi, morate znati kako napraviti stvari da bi vaš predmet ostao na ledenom bloku, tako da ovo nije ni blizu mojim omiljenim igrama pa je to jako tužno. popravi ovu igru ljudi
Snowball.io Hành động fgzt
to je ok igra iako mislim da je to prva igra koju sam igrao i koja je imala zanimljive reklame....ali sveukupno je iskustvo bilo ok...
odlicna igra
Dosadno nakon 5 minuta. Jedina uputa je da se krećete po uzorku na brojku 8. Tako da pokušam i izgubim. Nema objašnjenja što se događa, a nemam dovoljno strpljenja ni interesa da to shvatim. Izbrisano.
Igraš protiv AI-ja. Stavite telefon u način rada u zrakoplovu i i dalje će raditi normalno kao prije. To je samo AI jer većina igre samo stalno otvara neke stranice i igra je pauzirana kada se vratite u nju.
super, ali možete li mi olakšati na turnirima jer sam u master 3 i čini se da je gotovo nemoguće izvući pobjedu na turnirima. Ne kažem da je tako lako pobijediti, ali malo smanjite poteškoću na mjesto gdje barem osjećam da je moguće pobijediti barem jednom u 40 do 100 utakmica. ali osim toga to je nevjerojatna igra.
ova igra je zabavna i kreativna te lijep način da malo vremena provedete kod kuće ili u pokretu. međutim, ima dosta smetnji koje igru čine potpunom frustracijom. kao što su pokreti koji zahtijevaju da se vaš prst stalno pomiče kako bi zadržao brzinu, (nestajanje zaslona je uobičajeno), dvostruki oglasi, oglasi koji otkazuju nagradu iz bilo kojeg razloga, AI koji se udružuje da vas ubije, može pustite snježne grudve sekundu ranije da biste dobili prljavu pobjedu, vrlo prljave kombinacije itd.
Volio bih da likovi imaju posebne sposobnosti i da se možete igrati s prijateljima kako bi igra bila zabavnija za sve.
スノーボール.io - 雪玉の爽快なバトルゲーム アクション goj
nije jako loša igra, ali samo neka svi igrači imaju sve skinove 1.Nije o novcu. Riječ je o igrici 2. Zašto trošiti 5,00 dolara .pa platiti još više puta!!!?!
Stickman The Flash Akční njv
Nicht cool
Zabavna igra.....volim se igrati........previše oglasa!!!! biti frustrirani i napuštati igru puno......malo razočaravajuće.
Igra ima očitu grešku. Da ne spominjem da igrate samo s botovima tako da nema izazova ili zabave. Ne instalirajte ovu igru, ne gubite vrijeme.
Snowball.io Δράση xmfi
Igrica je kao🍌
Kull igra