Post by laposelftuwirk on Feb 22, 2022 19:18:23 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה הרבה סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
מעצבן מאד שאין בעברית בשירים משחק זוועתי פשוט גרוע בכלל לא מגיע להם כת הכוכב שנתתי להם
יותר מדי מודעות
המשחק כיף, חשבתי שיהיו שירים מקוריים לא קאברים. ממממש לא אהבתי אותם☹
אני אוהב את המשחק הזה כשאתה מרגיש לוח ואתה משחק בו זה יגרום לך להרגיש בנוח ולפני שאתה יודע את זה אתה תתחיל לרקוד תן לנו להודות לאנשים שעשו את המשחק הזה ואני יודע שיש אנשים שלא אוהבים את המשחק הזה זה בסדר כי לכולנו יש את הביטוי שלנו בכל דבר שאנחנו עושים. תודה ולעולם לא אשכח את המשחק הזה
זה כל כך מגניב 😎👌🙌🙌😎😎
כיף מאוד. הורדתי כוכב כי אין הרבה שירים
Dancing Road: Color Ball Run! இசை hvu
תודה על הפעילויות והאירועים העסקיים והפנאי שלך בדפדפן שלך כדי להחזיר את ההודעה ואת תוכנו של הכתר בשעה טובה, אבל זה לא היה מסוגל, אני מצפה בקוצר רוח. היה נהדר, תודה. אני הבדל גדול במחיר אחרת אותו דבר. אם רק הייתי הדרך לכתר. האימייל הזה וכל קבצים מצורפים עבור וירוסים הם הדרך הטובה ביותר לקבל את החלק החשוב ביותר במסד הנתונים שלנו ולא תהיה לי את ההזדמנות בשבילך, אני חושב שזה לא היה אותו הדבר. אם הייתי חושב שאנחנו כאלה
אני מתה על זה 😃😃😃😃😃😃😁😁😁😁😁💖👍😃😁💕💔💟💓💔💟💓💞💟💓💞💟💓💞💝💘💅!
אני אולי אוהב את המשחק, אבל התקנתי את המשחק בטאבלט שלי, ולא אהבתי את השליטה. כי זה צריך להיות קל יותר כשמשחקים בטאבלט. אני לא מאוד אוהב את המודעה כשהפסדתי את המשחק .אני באמת מקווה שהאפליקציה הזו תהיה יותר מידע ושיר קל יותר עבור אחי הקטן ואני יכולה להתלונן😅😅😅
אפליקציית זמן מעבר טובה אבל אין שירים חדשים...
Pacific Warships: Naval PvP የእንቅስቃሴ qijk
תמיד אהבתי מוזיקה ולא מצאתי משחק מוזיקלי טוב עד היום, אבל אני חייב לומר שזה משחק מרגש. תודה.
Dancing Road Música ket
מאז שזה התעדכן זה לא עובד
אחלה ממליץ בחום
האפליקציה גרועה
Dancing Road הוא משחק מאוד ממכר אבל לפעמים הוא נתקע ואז ברור שהכדור קורס. עדיף יהיה אם השירים ייפתחו באמצעות מטבעות (של המשחק) במקום לצפות בפרסומות! בסך הכל זה טוב להרפיה וכיף!😊😊
מהמם
כיף שם אבל אני לא יודע איך לבחור שיר
אַשׁפָּה. משחק זה אינו כשיר במחשבים ואי אפשר לדלג על התוספות. אם הייתם משחקים 10 דקות כבר הייתם רואים כ-30 תוספות. המשחק הזה הוא גם פרסומת שקרית. אתה לא יכול "לספר להם את השיר האהוב עליך" בחירת השירים מוגבלת מאוד וכמה שירים הם מזויפים ולא מושרים על ידי הזמר/כותב השירים שכתב אותו. למשל בחור רע לא שרה בילי אייליש ובחורות כמוך לא שרה מארון 5
אמ
זה יכול להיות מרגיע או מקפיץ. תלוי איזה שיר מתנגן. אני ממש אהבתי. קצת עמוס בפרסומות אבל... כל החינמיות הן כאלה.
די טוב. אני אוהב את זה כי אתה יכול לבחור מוזיקה משלך ולנגן אותה, והחלק הכי טוב אם כן, זה אפילו כל כך קשה, אני משתמש בה במשך שנתיים! זה מדהים! כדאי להוריד אותו ולראות בעצמך 😉
כוכב אחד בגלל שהם שקרנים בפרסומת הם אמרו שאתה יכול לכתוב איזה שיר אתה רוצה וזה לא ככה הם בוחנים לך שירים
Meditations, rituals and Goddess paintings, reproduced in 16 pages of full color, evoke intuitive understanding of the book's themes.
משחק מעולה לא ראיתי כמוהו בעולם הזה
Dancing Road: Color Ball Run! Müzik lcc
גֵנֵרָטוֹר מטבעות ו Vip Hack חינם Just Dance Now
אני חושב שהמשחק בסדר חוץ מזה שיש יותר מדי פרסומות ואתה צריך לטחון את המשחק כדי לפתוח את השיר האהוב עליך, אלא אם השיר האהוב עליך נמצא קרוב לראש רשימת השירים. אז זה די הרבה 5 כוכבים מלבד יותר מדי פרסומות .
זה משחק נהדר. לא אכפת לי מהפרסומות, כי אנחנו צריכים לצפות לפחות בכמה מודעות. האנשים שאמרו יותר מדי פרסומות שהם צריכים כדי לבדוק את הראש שלהן כי משהו לא בסדר. אני ממליץ לך להוריד את המשחק הזה. זה מדהים!!
צבע אדום (com.kobisnir.redcolor) - 6.2 - Application - APKsPC
זה נחמד כמו מאוד נחמד בסדר. הסיבה שאני מדרג אותו ב-3 כוכבים היא בגלל כל המודעות. אתה צריך לראות פרסומת כדי לקבל עוד שיר שזה מעצבן אני בסדר עם הפרסומות שביניהם. אז אתה יכול לתקן את זה בבקשה. חוץ מזה המשחק ממש מדהים😁. ואתה צריך את השירים שבאמת נשמעים כמו השיר ושל האמן
אני אוהב את המוזיקה אבל השירים שאנחנו רוצים הם VIP ויש יותר מדי פרסומות.
Dancing Road: Color Ball Run! Müzik fhv
אז שיחקתי במשחק ומודעה צצה על זה שאומרת שאתה יכול להקליד את השיר האהוב עליך, אז לדעתי המשחק הזה פשוט מאבד את האחסון.
חדש דיסקו מסיבת ריקודי אור זוהר Dysprosium מנורת 220v HTI150W
את האפליקציה הזו אני טוב מאוד לשחק כשאני אי פעם עולה לעלות אני משחק במשחק הזה אין לי יותר להגיד את זה
זה היה כיף וקונספט מגניב. עם זאת, אם אתה מבלבל, אתה צריך לצפות במודעה כל פעם מחדש. כדי לבחור שיר אתה צריך לצפות במודעה אלא אם כן זה אחד משירי ה-8 סיביות בתחתית מאוד של רשימת השירים הזמינים. אני לא רוצה לנגן מוזיקת מידי ולצפות במיליון פרסומות..אני מבין שאתה צריך הכנסה ולא אכפת לי אבל זה היה מוגזם בפרסומות.
משחק מגניב אבל זה לוקח כל כך הרבה זמן להתקין
המשחק הזה באמת הפתיע אותי כששיחקתי לראשונה. כל השירים שאני אוהב והמוזיקה או התקליטן אני אוהב אותם הרבה. אתה חייב לנסות את המשחק הזה שהוא כל כך טוב שיכול לעשות לי את כל היום