Post by laposelftuwirk on Feb 22, 2022 19:15:24 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wiele klejnotów hack ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Fajna gra polecam niestety daje 4/5 bo nie ma oceń 123456
Świetna gra, w którą fajnie się gra. 3 problemy Nie mogę oglądać żadnych reklam, aby powstrzymać dręczyciela i uzyskać najlepiej płatną pracę. Nie mogę też w to grać bez ciągłego zawieszania się. Poza tym nienawidzę tego, jak umieszczam X i mówi, że zaznaczyłem, proszę to naprawić. W przeciwnym razie świetna gra
Teacher Simulator Grand public xlg
To jest okropne. Zbyt łatwe, a reklam jest za dużo. Nie możesz nawet wyłączyć Wi-Fi, aby cieszyć się faktyczną grą, ponieważ po wyłączeniu Wi-Fi nie będziesz mógł kontynuować.
Myślę, że to zabawne i przetestowałem moją wiedzę, jestem dzieckiem i nadal kocham tę grę, jest fajna i właśnie zacząłem grać w jej wielką miłość 🤩🤩🤩🤩🤩🦄🦄🦄
Głupia gra z reklamami co kilka sekund bez żadnej rzeczywistej wartości rozgrywki.
Nasrane reklam, nie da się grać
Gra jest super, ale Ma kilka minusów. Dużo reklam, albo naprzyklad na sprawdzianach są pytania o np Jokerze, może ktoś nie zna jokera? Albo powieść się innego z filmu. Na dodatek są jakieś pytania z piłką nożną albo coś innego, a ja nie znam piłkarzy, albo innych sportowców, dziękuje za uwagę.
Przede wszystkim za dużo reklam i wyrzuca mnie z gry, gdy mam zacząć grę.
To całkiem dobra gra, naprawdę doceniam to, że nie ma lagów i że jest prosta
Gra jest sama w sobie całkiem spoko, ale sukcesu na sobie, że chcesz zamówić normalne, a nie ma powodu, aby uzyskać usługę, nawet jeśli chcesz zbierać, ale klikniesz, aby dostać się do normalnego klikania, aby za każdym razem ładować na reklamę podwójnie, jest naprawdę irytująca, wiadomo, można anulować reklamę, ale tak się dzieje na każdym poziomie. Nie wiem, może jest tak tylko u mnie? (Jak są jakieś błędy orto. do przepraszam)
Daje 4/5 lepiej by było, gdybyś mógł dawać pytania samemu
Gra jest super ale daje 3 gwiazdki ponieważ jest za dużó reklam
Nie pobieraj tej gry! Wiem, że to nic nie kosztuje i potrzebuje reklam, ale to za dużo!!!! Przy tak prostej grze mój telefon nagrzewa się tak szybko, że nawet większa gra, jak Battle Royale, nie dawała takiego efektu. Najgorsza gra w historii, pomysł jest dobry, ale wykonanie to tylko meh ...
Nie można odmówić plików cookie
Żadnych fajnych
GRA SPOKO ALE CIĄGLE POJAWIAJĄ SIĘ REKLAMY . MAŁE DZIECI MOGĄ NIE ROZUMOEĆ NIEKTÓRYCH SŁÓW . OGULNIE POLECAM WSZYSTKIM KTÓRYCH NIE DENERWUJĄ REKLAMY I KTÓRZY SKĄCZYLI 1 -2 KLASE . DAJĘ 3 GWIAZDKI PONIEWAŻ SĄ CIĄGLE reklamy
Bardzo fajna gra nie mam nic przeciwko
NIE POLECAM!!!NIE DA SIĘ ZMAZAĆ TABLICA!!
Stara jest ta gra
To świetna gra do nauki, ale jest bardzo błędna i mam mnóstwo dodatków, ale poza tym jest bardzo dobra
Naprawdę podoba mi się ta gra, ale chodzi o to, że ma TAK WIELE REKLAM i przez większość czasu, gdy próbowałem dołączyć do gry, jest napisane, że gra nie odpowiada, a moje Wi-Fi jest zawsze włączone, więc zastanawiam się, dlaczego to robi.
Noce aplikacja tylko grafika mogła być lepsza
Może to xd eeee
Ta gra nie jest idealna, ale to dobra gra, próbowałem, było fajnie, ale dużo reklam, nie mam nic przeciwko, ale bardzo lubię tę grę, więc może ulepsz swoje reklamy, ponieważ jest ich zbyt wiele. Technicznie jestem uzależniony!!!!
Pop Breaker: Blast all Cubes Bulmaca kvtp
Dużo się uczę tej aplikacji. ale problem polega na tym, że dostałem ostatnie pytanie i odpowiedziałem na quest. jest reklama. nie jestem pewien, czy czuję się komfortowo z tą reklamą!
Gra fajna ale ma swuj minus bo jak klikam colect czyly żeby zebrały mi pieniądze i jest wyżej 👆 że jak obejrzę reklamę dostanę razy 3 pieniądze i jak klikam colect w wwtedy klikam reklamy 3 i prawie ciongle muszę oglondać :/ ale ma plus ➕ że gra fajna
Teacher Simulator Εύκολα surq
Super
Myślałem, że ta gra jest fajna i naprawdę ta gra jest fajna… ale ta gra wisi na sekundę.
Naprawdę źle, bo możesz wybrać niewłaściwą akcję lub obejrzeć reklamę
Teacher Simulator Įprastos temos kwd
Gra jest bardzo dobra, mógłbym dać jej 5 uruchomień, ale plz to naprawić, mam 3 skargi na to 1) Kiedy otwieram aplikację, otwieranie aplikacji zajmuje trochę czasu. 2) Za każdym razem ma wiele dodatków, aby odblokować rzeczy, które mówi zegarek dodaj. (Np. Podczas monitorowania klasy, gdy trzy rzeczy schodzą przez większość czasu, mówi się, że obejrzyj dodanie, aby odblokować to, co chcemy wybrać lub odblokować właściwe) 3) To jest najbardziej największy i irytujący problem. Za każdym razem, gdy gram przez większość czasu, sam się kończy.
To dobra gra, w której możesz oznaczyć test i wybrać dzieci, które odpowiedzą na pytanie
Najebane reklama w huj
Bez polskiego nie da się grać !!!
Mam 8 lat i uwielbiam tę aplikację, jest tak zabawna, że pokazuje, jak uczyć