Post by laposelftuwirk on Feb 22, 2022 19:12:22 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu kuldne häkk ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Rakendus ei tööta. Laadis selle alla ja saad teada, et serveri hooldus on pooleli, või et laadida alla uusim versioon. Pole tegelikult saanud mängu mängida. VÄRSKENDUS!!: lõpuks sai mängu mängida. Ja mul on hea meel, et andsin sellele uue võimaluse. See on lõbus mäng ja tõeline väljakutse. Tundke, et seal on palgamüür, muidu on tundide viisi jahvatamist. Värskendan oma skoori 3 tärnini
KingGodCastle Strategy fog
Age of War 2 Strategi recg
Jube gacha määr. Nädal aega mänginud ja mitte ühtegi uut kangelast tuleks haletseda või teha kangelane teemandiga ostetavaks!
Kõigepealt on kõik korras, aga siis põrkad vastu seina. Kui te ei saa midagi edasi anda ega midagi uuendada, ei saa seda tasuta mängida. Edu
Fenomenaalne väike strateegiamäng. Mängusisesed ostud on täiesti valikulised, et nautida kõike, mida see pakub. Arusaadav ja väljakutsuv, ilma sunnitud reklaamideta!
KingGodCastle रणनीति cgje
Rumal UI. kus loote oma nime ja kuningriigi nimi ütleb pidevalt, et konto on juba olemas. Ma pole seda mängu kunagi mänginud ja tean kindlalt, et keegi pole kasutanud ühtegi minu sisestatud nime. Kui ma saaksin anda 0 tärni, siis ma teeksin seda. Parandage see ja ma hindan seda pärast uuesti.
Armastan seda! Mäng, kordusväärtus, sujuv ja takistamatu kogemus
Armastan mängu ennast, aga tegelastest on mul nii igav!! Põhimõtteliselt on võimatu rohkem saada, kui te ei kuluta £ £ !
Pärast esimese toimingu kustutamist (sellega, kus on goblinid), jääb see lihtsalt serveriga ühenduse loomise ekraanile kinni.
Suurepärane mäng. Palju nalja. Saate kiiresti energiat ja teil on palju tasusid ja palju teha. Kõik vead ja muud probleemid on parandatud. Kõik fikseeritud. Hämmastav.
Lõbus mäng, tõesti. Alates mängust kuni lihtsa, kuid hämmastava kunstistiilini tekitas see minus soovi rohkem mängida. Ei jõua ära oodata, kui kaugele see läheb. Kuid arendajad, kui te seda loete, lisage rohkem energiat või liha, kuna 20 ei ole piisav. Kas suurendage seda taseme tõustes või suurendage seda 50-ni, sest jällegi ei piisa 20-st. - Redigeeri: nii et liha tõuseb kohe, kui hakkate mängu veelgi tõusma. Kuid ma leian, et see on endiselt väga madal. Kas keegi teine tunneb sama?
Peatüki lõpetamisel on mingi probleem, mäng takerdub serveriga suhtlemise juurde... vaja kogu rakendus taaskäivitada ja uuesti sisse logida, see pole suur probleem, tahaks lihtsalt seda esile tõsta
Ütleb, et mu telefon on juurdunud (ei ole) ja ei lase mul seda mängu mängida.
ühendub alati pärast sissetungi serveriga. isp-ga pole probleemi
täiesti hämmastav neile, kellele meeldib automale, kuid ei meeldi võistlusstseenid nagu TFT. väga juhuslik, väga lihtne teenida mängu tasulises valuutas ja P2W abil on väga lihtne uusi tegelasi hankida.
KingGodCastle Strategi irhj
Soovin, et nad võtaksid pärast mängu kustutamist serveriga ühenduse loomisega midagi ette. Pean mängu iga kord taaskäivitama, seetõttu on mul raske seda mängida. Loodan, et nad värskendavad seda probleemi. Aitäh!
enne kui see mäng oli eepiline, kuid nüüd tunnete end aeglasena ja teil on võimalus külmutada iga puudutus mis tahes ikooni.
Olen kohanud viga Bombie'l, kus ta kasutas oma spetsiaalset rünnakut, kuid ei viska pomme. Animatsioon töötab ja tema spetsiaalne arvesti tühjeneks, kuid pomme ei visataks. See juhtus siis, kui tegin eliidi sissetungi limade vastu. See on naljakas, sest tundub, et ta otsib kotist oma pomme, kuid midagi ei visata.
Esimese asjana nägin võõrkeelseid teenuselepingu tingimusi. Loobun mängudest enamasti siis, kui see algab juriidiliste asjadega, kuid ma ei suuda mõistlikult nõustuda tingimustega, millest ma aru ei saa.
Ma tahan seda mängu mängida, kuid kuvatakse hüpikaken, mis ütleb, et värskenda, lähen Google'i poodi ja seal pole värskendamisnuppu. Nüüd ei saa ma mängimist jätkata.
Ma armastan seda mängu. Andsin sellele 2 tärni, sest iga kord, kui ühe mängu lõpetate, on alati kirjas, et server suhtleb ja see ei edene enne, kui mängu taaskäivitate. Asi, mida ma soovitada tahtsin, on esemed; Ma arvan, et oleks parem, kui saaksime selle varustusest vabastada ja varustada. Parandage see viga ja ma hindan seda 5 tärniga
Ma armastan seda mängu, see on nii sõltuvust tekitav, et ma mängin seda iga päev, aga kui sa oled inimene, kes ei taha ilma jääda
Kui teile meeldib, on see tegelikult üle korralik. Hea töö Devs'is. Ootan väga ka uusi asju.
Mäng on lõbus ja sõltuvust tekitav. Kuid uusima värskenduse ja poe uue kasutajaliidese puhul ei saa te kerimisi kasutada. Mul on 2 kuldset rulli ja üks sinine, kuid see ei lase mul neid kasutada, ütleb, et pean kasutama teemante
Mäng on suurepärane. Ainus häda on see, kui võimatu on uut kangelast tõmmata.
Mäng näeb hea välja, see meenutab mulle üht mobiili tuulte mängukuningriiki. See tuletab mulle meelde, sest mäng on esteetiliselt hea, kuid kukkumisvõimalused on samuti drastilised. Olen kulutanud kalliskivi "kõige suuremale" rinnale umbes 15 korda ja nad andsid mulle ainult kaks uut tšempioni... Kui teil on mobiili halvima kukkumissagedusega kõik korras, siis palun mängige. Vastasel juhul jääte mõneks ajaks 5 vaikemärgiga jänni
Mäng on hea, kuid puudub taasesitavus. Ma leian, et mängin seda 8–15 tundi, kuid see on just see. Samuti puudub mängus vaheldusrikkus, eriti kuna vägede suurendamiseks lihvite end enamasti ja energiatarve on liiga järsk Palun parandage oma server. Mul õnnestus see kord, kui ekspeditsioon ebaõnnestus ja üritasin elustada kalliskivide abil, kuid see ei saanud serveriga ühendust ja sai mäng läbi ja ka minu kalliskivid läksid.
KingGodCastle Стратегически nqz
Mul on seda mängu mängides palju lõbus olnud, kuid seal on tasakaaluprobleeme, näiteks pvp-tegelastel, mis võivad uimastada nagu Priya külmutamine, võivad sõna otseses mõttes uimastada kogu meeskonna ja te ei saa midagi teha, see on nii nali.
Olen mänginud nädal aega ja ma pole saanud ühtegi uut tegelast. Kahe sama strateegia ikka ja jälle kasutamine on muutunud igavaks. Siin on kindel mäng, kuid mul on vaja huvitavamaid valikuid, et see tõesti meeldiks.
Tõesti puhas ja sujuv mäng👌
Hinnad on üle mõistuse. Mängisin 2 päeva, umbes 4 tundi. Ma ei avanud kordagi uut tegelast. See põhjustas väga kiire läbipõlemise, kuna see muutus monotoonseks automaleks, mis tegi sama asja samade tegelastega samal laual ikka ja jälle, ilma et midagi muutuks.
See mäng on, nagu paljud teised arvustused ütlevad, seda aega väärt. Palju palju parem kui turul olevad Gotcha mängud. See on kangelaste hankimisega aus. See võtab aega nagu iga teinegi mäng, mida mängite, töö ja lvl kõrgem. Aga see on hea, sest te ei saa sellega ühe päevaga valmis. Sündmused hoiavad teid hõivatud. Ja mängus nahkade saamiseks võite hankida nahamärke. Lihtne salvestada kalliskive ja osta aeg-ajalt uut kangelast. Või säästa kulla eest! Õige strateegiaga töötavad alustavad kangelased suurepäraselt. Kasutan ikka enda oma!!!