Post by reffabasriwin on Feb 10, 2022 10:18:27 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cube Rush Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla kristal ▞▞▞
▞▞▞ Cube Rush Adventure 2022 version ▞▞▞
İzlemek için videolar alamıyorsun ekstra hamleler kazanmaya çalışıyorsun ayrıca bir seviyede takılıyorsun hamlelerim bitiyor ve hala tüm bu nesneleri çıkaracak tüm bu seviyeler var tüm bu seviyeyi yapmak tüm kalbimi alıyor ne Sahip olduğum birazcık jeton, her şeyi benden alıyor ve burada sıkışıp kaldım, seviyenin sonunda bize teklif edilen ekstra hamleleri bile alamıyoruz, sonra size kazanamayacağınız zorluklar sunuyor, çünkü siz her zaman takılıp kaldığın seviyeyi kaybediyorsun bu yüzden bu g'nin anlamı ne
Cube Rush Adventure Arcade grhe
Sadece rahatlamak için bir oyun oynamak istediğinizde ve sürekli çöktüğünde, bu son derece sinir bozucu! 2. seviyeye geçmeme bile izin vermedi.
güzel bir oyun türkçe dili var mı
İyi değil! 33. seviyede takıldım ve ilerlemenin tek yolunun gerçekten başka araçlar satın almak olduğuna inanıyorum. Ücretsiz olduğu söylenen bu oyunlara para harcamayı reddediyorum!
Bu oyunu gerçekten beğendim ama başka bir oyundan bir arkadaşın eklediği bir takım bulamıyorum. Ekibin var olduğunu, açık olduğunu ve dolu olmadığını onaylıyor, ancak arama onu bulamıyor. Bu aksaklık gerçekten sinir bozucu.
Blocky Car Racer - samochody Wyścigi umym
En sevdiğim oyun ya
Bu oyunu sevdim! Eğlenceli ve zorlu. Madeni para satın almadan aşırı seviyeleri geçmek mümkün olsaydı 5 yıldız verirdi. Neden bu kadar cimrisin? Daha fazla jetonla ödüllendirin!
oyun guzel ama sikici
Cube Rush Adventure Arcade hybp
Rahatlamak için oldukça iyi bir oyun.
Daha da kötüsü oyun, güçlendiriciler için yeterince jeton alamıyor, bu oyunla uğraşmayın şimdi yüklüyorum. Ayrıca donmaya devam ediyor, telefonumda düzgün çalışmıyor, buna değmez.
Renkli. Kolay oyun. Zorlu üst seviyeler.
Zaman zaman gecikme korkunç. Omg gecikme en kötüsü. Oyunu çok beğendim ama çok hantal
Beni meşgul ediyor, bu yüzden hoşuma gidiyor ama kendim için düşünmeyi seviyorum, bu yüzden olası 'bir sonraki hamleye' basma isteği gerçekten sinir bozucu, dolayısıyla 3 yıldız.
Çok kısa bir süre için eğlenceli görünüyor, sonra hayatınız tükeniyor, ödeyin ya da bekleyin, sıkıcı!
Oyun iyi ve eğlenceli, reklamlar çok uzun değil ama para harcamadan onu yenmenin yakınından bile geçemeyecek kadar zor bir seviyeye geldi. Reklamlarla bile başka seçeneğiniz olmayan bir aşamaya geliyorsunuz.
Bu oyunu çok uzun zaman önce oynamaya başladım ve ne kadar çok oynarsam o kadar çok hoşuma gidiyor. Yere koymakta zorlanıyorum.
Bu oyunu kaldırmak, reklamını yaptığı şey değil, aynı türden eski bir oyun, patlattığınız çok daha iyi, reklamından dolayı yükledim, reklamı yaptığı gibi olmayan bir oyunun reklamını yapmakta yanılıyorsunuz.
Çoğunlukla harika. Bağımlılık yapmadan geri gelmemi sağlayacak kadar. Bunu daha da iyi yapan şey, oyunların bu kadar zorlaşmamasıdır. Bunu meydan okumak için oynamıyorum, sadece eğlenmek için oynuyorum.
Her zaman onlar için tonlarca ödemem beklenmek yerine güçlendiriciler toplayabilmekten keyif alıyorum.
GERÇEKTEN hoşuma gidiyor, ancak çoğu zaman oyunun "Extreme" olarak tanımladığı seviye değildir, öte yandan ne "Extreme" ne de "Zor" olarak derecelendirilen LOT seviyeleri ÇOK zor değildir. "Zor" olarak derecelendirilen seviyeler genellikle olsa da. Genel olarak, bu oyunu seviyorum.
Oyun oynamak gibi bir şey reklam. Düzenlemek. Cevap için teşekkürler. Oyunun çöp olduğunu bilecek kadar uzun süre oynadım. Ne kadar süre oynamak zorundasın? Aşırı reklamlar, ben o seviyelere gelmeden muhtemelen kimliğimin öldüğü anlamına gelir. teşekkürler ama hayır teşekkürler
Talimatlar, 70'lere geldiğinizde yalan söylüyor. 5 benzeri küpün kumdan kaleyi yok edeceğini söylüyor ama onlardan kurtulmak için herhangi bir kombinasyonun 5 katı gerekiyor.
Yeni sürüm 0 yıldız başladığından beri aptal oyun. Sahne kısmından kurtulun ve seviye tahtası ile normal oyunu geri getirin
Bu oyunu sevdim. Ama son zamanlarda her açtığımda çökmeye başladı. Bunu nasıl düzeltirim?
Size yeterince jeton vermiyorlar ve zor seviyelerde size daha az deneme yapıyorlar, kolay seviyelerde yapıyorlar. hepsi n hepsi iyi oyun
Eğlenceli ama çok pahalı!
Cube Rush Adventure Arcade hybp
Oyun eğlencelidir ancak yeni güncelleme ile her birkaç seviyeden sonra haber vermeden oyundan çıkar. Aksi takdirde dört yıldız verirdim. Koala sevimli ama şimdi oyunla ilgili her şey gerçekten çalışmıyor. Muhtemelen birkaç ay sonra sileceğim. Ekstra hamle veya jeton videoları yüklenmeyecek. Can istemek de çoğu zaman işe yaramaz. Birinin bana bir hayat gönderdiğini söylüyor ve görünmüyor. Aşamalar daha zordur ve her seviyede jeton ve güçlendirici harcamanızı isterler.😬
çok güzel oyun
Oyunu seviyorum. Yaşadığım tek sorun, oyunu Facebook'a bağlayamıyorum.
Sinir bozucu reklamlar nedeniyle kaldırma
Reklamlar başlayana kadar eğlenceliydi. Uygulamayı kaldıracağım.
Bu oyunla aynı olan bir çok oyun var sadece adı farklı. Bitirmediğim seviyeye geri dönmeme izin vermiyor. Bugün onu kaldırmam gerekiyor. teşekkürler
Şimdiye kadar iyi, sadece iyi kalıp kalmadığını görmek için ileri seviyelere geçmeyi bekliyorum
Süper
Cube Rush Adventure Arcade grhe
Cube Rush Adventure آرکید kqix
Lanet olası oyundan çıkamıyorum!!! Oynamaktan yorulduğumda veya yapacak başka bir işim olduğunda oyunu kapatmak istiyorum! Ama aptal oyunda çıkış düğmesi yok!! Onlara sormak için geliştiriciyle iletişime geçersiniz ve sorunuzu yanıtlayamayacak kadar meşguller. Oyunu yeni kaldırdım-zaten sıkıcıydı!!
Harika dışında ......puanınızı iyileştirmek veya yıldızların dengesini elde etmek için önceki bir seviyeye geri dönemezsiniz.......L-O-V-E. koala ayısı
Güzel ama 3 açabiliyorum üzerinde yaşıyamıyorum uyum sağlayamıyorum
Oynaması kolay ve rahatlatıcı bir oyun
En son güncelleme ne zaman oldu? HER seviyeden sonra reklamlar! Ayrıca ekip oluşturmaya çalışırken ekip açıklamasında kabul edilemez yazıyor! Son olarak, bilgileriniz 20 dediğinde bir ekip oluşturmak için 50 jeton talep etmek istiyor! Güncelleşmek için geçmiş zaman! Bunların HİÇBİRİ oynamak istemeyi teşvik etmez!