Post by reffabasriwin on Feb 10, 2022 9:57:12 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Mult prea multe reclame și joc insuficient! Nu cred că păstrez acest joc! La fiecare secundă și jumătate, apare un anunț! Dacă nu puteți rezolva asta, am terminat!
Ciudat, dar jocul te trage în joc. Este un fel de dependență.
Foot Clinic - ASMR Feet Care பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் kol
nu recomand acest joc. este scârbos sa storci acei cosi. mai bine va jucați alt joc decât acesta
Oil Tanker Truck Driving Games Стратегически waw
Îmi baga reclame pe care nici măcar să le închid nu pot
Are păr pe picioarele oamenilor
Are prea multe reclame! Este foarte glitch, asta poate fi din partea mea, dar dacă este glitch pentru mulți dintre voi, atunci ar putea fi jocul. Și cosuri de pe picioare, trebuie să suge. Primele picioare care repară lucrurile sunt confuze. Ce fac oamenii ăștia cu picioarele lor? Este cam distractiv, dar sunt multe reclame.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Rol Oyunu apn
Abia există reclame, e atât de bine să-l înțelegi!!!!!!
Descarcă Sandwich! 0.102.1 APK Android com.popcore ... - PrimeAPK
Acesta este un joc frumos. O problemă este că atunci când obțineți VIP-uri, instrumente noi, vaccinuri și recompense zilnice, videoclipul nu va fi redat, spune că se încarcă videoclipul și chiar și atunci când așteptați 10 minute, tot nu se va încărca, așa că trebuie să le pierdeți. Poti rezolva problema te rog
Este un joc super bun. Îmi place foarte mult, merg cu 406 USD pe el.
Prea multe reclame
Când reclamele se întrerup în mijlocul „întâlnirilor” sunt prea multe reclame.
Punctul programului care este necesar pentru a finaliza acest curs, dar cursul nu va fi acceptat, deoarece cursul va fi acceptat de dvs. pentru a finaliza acest curs
picioarele sunt dezgustătoare, dar ești plătit bine pentru a le repara. mai multe reclame decât mă așteptam, dar trebuie să plătesc facturile cumva. ha ha STINKY FEET -P U
Reclame dupa FIECARE sarcina... de ce??? Cum te poți bucura de un joc cu atâtea reclame?
Rociel mă ține çąpţįvę
JOCUL e un rahat
Acesta este un joc foarte excelent și distractiv!
Ai prea multe reclame. Nu pot să am grijă complet de pacientul meu fără să apară reclame înainte de a putea termina.😔😖 Ți-aș da cinci stele dacă ai schimba această problemă, prea frustrant.
Eu sunt Alexandra și este superb 😃😉😉😃😃😉
Este super tare jocul îl ador
Descărcați Anna Lorenzi Clinic Pentru Android De YCLIENTS - Utilizarea aplicației, ... Foot Clinic - ASMR Feet Care APK. 2021-11-12.
prea multă urmărire.
Îmi place foarte mult asta.
Eu ador jocul daca vreti sa va faceti doctor sau doctorat e de folos jocul vii recomand cu drag multumesc puneti voi eu cuplacere❤❤🤣🌺
prea multe reclame, așa că vă rog să le reduceți🤦
I-aș fi dat mai multe stele, deoarece este un joc distractiv, dar reclamele sunt nebunești. De fiecare dată când trebuie să faceți ceva, trebuie să vizionați mai întâi o reclamă
Buna Dimineaţa Imagini для Андроид - скачать APK
Distractiv și cel mai stabil joc de la acest dezvoltator de până acum. Opriți wifi-ul și reclamele vor dispărea~
Joc inutil pe care l-am reinstalat de 3 ori și pur și simplu mă scoate din joc..
Foot Clinic - ASMR Feet Care 角色扮演 zci
Cel mai prost joc din lume, când tocmai am deschis jocul, am văzut ca 1298 de reclame în 12 minute. Vă dau un sfat să nu jucați deloc acest joc, deoarece telefonul mama era agățat din nou și din nou
Ce joc stupid. M-a zăpăcit jocul ăsta cu reclamele.
Sunt prea multe reclame🙄